۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

روز جهانی قلب سالم در دانشگاه اصفهان

مرکز بهداشت دانشگاه اصفهان به مناسبت 7مهر روزجهانی قلب سالم با استقرار یک تیم پزشکی در ساختمان مرکزی دانشگاه، اقدام به معاینه کارکنان بخش های اداری، مالی و پژوهشی نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews مرکز بهداشت دانشگاه اصفهان به مناسبت 7مهر روزجهانی قلب سالم وباهدف افزایش اگاهی از بیماری های قلبی و عروقی وخطرات ناشی از آن وشناسایی افراد با درصد خطر بالا، همراه تیمی متشکل از پزشک، پرستار، کارشناسان بهداشت و تربیت بدنی با هدف تعیین شاخص های اصلی سلامت از جمله قد، وزن، Bmi و فشارخون و... با استقرا در ساختمان مرکزی دانشگاه اصفهان، از کارکنان بخش های اداری، مالی و پژوهشی معاینات لازم را انجام  و کارکنانی که هریک از شاخص های سلامتی از جمله فشار خون و یا اضافه وزن بالاتر از حد استاندارهای سلامتی داشتند را ضمن توصیه های لازم جهت مراجعه به مراکز درمانی و پزشکان معرفی نمودند.

تاریخ:
1400/07/09