۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
FA
دانشگاه اصفهان

تحقق بیش از 70 تا 80 درصد اهداف کمی تولید علم در کشور

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بیست و نهمین اجلاس روسای دانشگاه های بزرگ کشور اظهار داشت: به رغم محدودیت ها، تاکنون بیش از 70 تا 80 درصد اهداف کمی تولید علم در کشور را محقق کرده ایم.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بیست و نهمین اجلاس روسای دانشگاه های بزرگ کشور اظهار داشت: به رغم  محدودیت ها، تاکنون بیش از 70 تا 80 درصد اهداف کمی تولید علم در کشور را محقق کرده ایم.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر غلامحسین رحیمی امروز در بیست و نهمین اجلاس روسای دانشگاه های بزرگ کشور که به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضور روسای 13 دانشگاه بزرگ کشور به صورت مجازی و حضوری برگزار شد اظهار داشت: این اجلاس در خصوص برنامه هفتم توسعه کشور و حکم ها و سیاست گذاری هایی است که برای توسعه علمی و فنی و گسترش نوآوری در کشور می تواند مندرج شود.

وی افزود: در این راستا علاوه بر حفظ برنامه های ششم توسعه باید، حکم ها و موارد جدید متناسب با شرایط روز کشور و دنیا نیز به عنوان هدف اصلی 6 سال آینده در نظر گرفته شود.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به برخی محورهای جدید پیشنهادی در حوزه علم و فناوری که در برنامه هفتم توسعه به آن توجه ویژه می شود، تصریح کرد: ........

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
تاریخ:
1399/08/15