۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
FA
دانشگاه اصفهان
پیام تسلیت رییس دانشگاه اصفهان به مناسبت درگذشت دکترمحمود لشکری زاده
دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان به مناسبت درگذشت دکتر محمود لشکری زاده استاد فرهیخته و ارزشمند دانشکده ریاضی و آمار دانشگاه اصفهان، پیام تسلیت صادر نمودند.

انا لله و انا الیه راجعون

سلام.

ضایعه فقدان همکار گرامی آقای دکتر لشکری زاده را به همسر و فرزندان ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه اصفهان بخصوص همکاران گروه ریاضی تسلیت عرض می کنم.

آقای دکتر لشکری استادی با سواد و در رشته خود دانشمندی شناخته شده در سطح ملی و بین المللی بود که با انتقال دانش خود با دانشجویان در زمانی که کشور کمتر اساتیدی در این سطح داشت، ریاضی دانانی را تربیت و خدمت کم نظیری به جامعه ریاضی کشور کرد.

خداوند آن فقید سعید را که عمری با خلوص و پاکی معلمی کرد، ساده، آرام و سالم زیست و اکنون از میان ما رفته است را در جوار رحمت خویش قرار دهد و مشمول غفران الهی گرداند.

روحش شاد

هوشنگ طالبی